15:36 Edit This 0 Comments »

CLİXSENSE NEDİR, NASIL ÇALIŞIR, PÜF NOKTALARI

Merhabalar; internette para kazanma takipçileri.

PTC tıklama başı ödeme yapan sitelerden biri olan clixsense’den bahsedeğim bugün.Öncelikle Clixsense son derece güvenilir ve ödemelerini düzgün yapan bir PTC sitesi.

ClixSense sitesi orjinal scripti ile özgün tasarıma sahip bir site.Minimum ödeme alt limitinin 10 dolar olması gözünüzü korkutmasın,çünkü sitenin işleyişini görünce bu rakama kolayca ulaşacağınızı göreceksiniz.Site tıklama başına 0.01 gibi bir oran vermekle birlikte,bizi günde 4-5 reklam ile sınırlandırmıyor.Yani sitede ne kadar vakit geçirirseniz o kadar çok kazanabilirsiniz,günde 35-45 cent kazanmanız mümkün.Clicsense Dünya çapında tanınmış bir site olduğu için,ödemelerinde aksama olması gibi bir sorun söz konusu değil.Site 2007′den beri hizmet veren meşhur sitelerden biri.

Clicsense’ de yüksek kazanç elde etmeyi düşünüyorsanız mutlaka üyeliğinizi upgrade yapıp premium üye olmalısınız.Premium üyeler zincirleme 8. basamağa kadar kazanmaktadırlar.Sizinrefinizden üye olan üyelerin premium olmaları durumunda 2 referansın referansının üye olması durumunda 1 dolar olmak üzere 8. basamağa kadar giden ucu açık bir kazanç sistemi.Premium ücreti öyle diğer siteler gibi yüksek meblağlar’ da değil sadece 15 dolar yıllık.Siteyi çok iyi inceledim,Dünyada çok tutulan sağlam bir site PTC sitelerinden para kazanmak isteyenler için bulunmaz bir kazanç sistemi.

ÜYE OL

14:47 Edit This 0 Comments »


Facebook'tan Para kazan


Facebook ve Myspace, milyonlarca üyesi olan ve her hafta milyarlarca hit alan dünyanın en büyük sosyalleşme siteleridir. Bu siteler binlerce gruba, hergün yeni kayıt olan onbinlerce yeni kullanıcıya ve sayısısız imkanlara sahiptir. Hal böyle olunca, akılları bir soru geliyor; bu sitelerde para kazanmak mümkünmüdür?

Yukarıda da söylediğim gibi, milyonlarca insan bu siteleri sosyalleşmek için kullanmaktadır. Ancak, benim gibi internetten para kazanlar ise bu siteleri daha çok para kazanmak için kullanmaktadır.

Artık dünyada neredeyse Facebook veya MySpace hesabı olmayan hiç kimse yoktur. Özellikle, Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde 70 yaş üzeri insanların dahi bu sitelerde üyelikleri mevcuttur ve günde en az bir kaç kez bu sitelere girip çıkmaktadırlar. Hal böyle olunca, bu siteleri para kazanmak için kullanmak boynumuzun borcu olmuştur.

Facebook ve MySpace bünyesinde sayısız topluluk ve grup barındırmaktadır. Bu topluk veya gruplara bırakacağınız küçük bir yazı satmak istediğiniz ürüne yeterli dikkati çekmenizi sağlayabilir. Mesela, MySpace’in “Online Para Kazanma” ve “Girişimcilik” ile ilgili gruplarına kendi web sitemi anlatan küçük bir yazı yazdım ve anormal derecede geri dönüşü oldu. Düşünün, eğer bir bebek arabası satıyorsanız, onbinlerce anne adayının bulunduğu bir gruba kendi ürününüzden bahsetmek ne kadar işe yarar? İşin en güzel kısmı ise, yapacağınız bu reklam için hiç bir ödeme yapmamanız.

Buradan elde edeceğiniz geliri otomatik hale getirmenizi ve daha büyük kitlelere ulaşmanızı sağlayan kullanımı son derece kolay programlar da mevcuttur. İnternet üzerindeki bir çok profesyonel satıcı bu programları kullanmaktadır. Her ne kadar sistem basit görünse de, bu işten gerçek anlamda para kazanabilmeniz için bu tip programlara ihtiyacınız vardır. Aksi halde bütün çabalarınızın boşa gidebilir.

Facebook ve Myspace’in ne kadar önemli birer araç olduğunu görmeniz için size verebileceğim en güzel örnek, son ABD başkanlık yarışında bile adayların birer profesyonel Facebook ve MySpace promosyon hesaplarının olmasıdır. Hepinizin hatırlayacağı gibi, başkanlık adayları bu sitelerdeki üyeliklerini kullanarak milyonlarca dolar kampanyalarına destek almışlardı. Ancak burada en önemli olan şey, sizi profesyonelce yönlendirecek bir programa sahip olmanızdır.

Sahip olacağınız programın size sağlamış olduğu profesyonel yardımlar ile Facebook ve Mysapce’de ürününüzün, web sitenizin veya servisinizin tüm dünyada çok kolay bir şekilde reklamını çok para kazanabilirsiniz, üstelik bedava.

06:36 Edit This 0 Comments »

Bloglardan Para Kazanmak

Bundan 2 yıl önce “blog” kelimesinin tam olarak ne anlama gelidiğini bile bilmiyordum. Tek bildiğim, bloglarda birçok insanın yazılar yazıp insanlara bilgiler verdiğiydi.

Son bir kaç yıldır, bloglar, internet kullanıcılarının bilgi almak için danıştıkları önemli kaynaklar haline dönüştü. Hal böyle olunca, benim gibi internet pazarlamacılarının sattıkları ürün veya servislerin promosyonlarını yapabilmeleri için bloglar vazgeçilmez bir hale dönüştü.

Peki, bir blogların bu denli popüler olmasının sebebi neydi? İlk olarak, blogların ücretsiz ve kullanımı kolay olması, popülerliklerinin en önemli nedenidir. Dünya’daki, en çok ziyaret edilen blog hostu Blogger.com’da, hergün yüzlerce yeni blog indekslenmektedir. Bugün, herhangi bir konuda bilgisi olan, veya sattığı ürünün internette promosyonunu yapmak isteyen herhangi biri kolaylıkla bir blog yazabilir.

Blogların bu kadar popüler olmasının diğer bir nedeni ise, web sitesi yapmayı bilmeyen ancak satacak ürünü olan birisinin, hiç html kodlarıyla uğraşmadan promosyonunu yapabilmesidir. Ayrıca, eğer bir web siteniz varsa ve yeterli ziyaretçi alamıyorsanız, bloglarda web sitenizin reklamını yapabilirsiniz.

Eğer, ürününüzün promosyonunu yapmak istiyorsanız, bloglar başlamak için en kolay yerlerden biridir. Blogger.com gibi bir hosta üyeliğinizi yapın, kullanmak istediğiniz şablonu seçin ve ürününüzün reklamını yapmaya başlayın. Ayrıca, bloglara, Google Adsense den almış olduğunuz linki yerleştirebilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz.

Eğer yeterli derecede yaratıcı iseniz, bu kolay ve bedava metodu kullanarak çok hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Bloglardan nasıl para kazanılacağı ve bu kazancın nasıl kat ve kat arttıralacağı ile ilgili profesyonel bir yardım almak istiyorsanız Kazanç Sistemi nı ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

Kazanç Sistemi , başarılı bir blogger olan Çağatay Berker tarafından uzun süren çalışmalar sonucu ortaya çıkmış son derece başarılı bir üründür. Bu ürün sayesinde ücretsiz blogları kullanarak ayda binlerce dolar kazanabilirsiniz.


06:19 Edit This 0 Comments »

Blog Indexleme/Pingleme

indexleme dediğimiz ingilizce kavramının ürkçe karşılıgı blog'unuzun bir çeşit haritasının çıkarılmasıdır. Bu haritalama işini yapan ise Googlenin internette sürekli dolaşan robot yazılımlarıdırki bu robot yazılımlara Örümcek deniliyor. İşte bu büyük ağda gezinen herkes örümcek oluyor ama Google örümcekleri her insandan her yazılımdan daha çok geziyorlar ve sürekli internetin haritasını güncelliyorlar. İşte bu örümcekler blog'unuza gelip, göz atar ve harinanızı çıkarırsa blog'unuz indexlenmiş olur. Bu da blog'unuz artık Google tarafından görüldüğünün ve sık sık Örümcekler tarafından ziyaret edileceğinin göstergesidir. Bu örümcekler blog'unuzu ne kadar sık ziyaret ederse sizin google aramalarında üst sıralara çıkma olasılıgınız fazlalaşır. Google örümcekleri geldi blog'unuzu indexledi, bu demek değildirki blog'unuz googlede üst sıralarda çıkacak diye.. Bu ise bambaşka bir uzmanlık alanı gerektiren İngilizce SEO Türkçe ise Arama Motoru Optimizasyonu denilen bir alan.. Bununla ilgili yazı hazırlamak için geniş zaman lazım tabiki. Blog'unuzu indexleyebilceğiniz bazı web-siteleri; Blog Pulse PubSub Technorati Waypath pinger.blogflux.com
ping.in
pingomatic.com pingmyblog.com
Blog'unuzu google ile pinglemek / indexlemek için ;

Sayfanızın html kodlarına şu
dosyayı indirip kopyalayın
Ardından
şu adrese girip kaydınızı yapın.

Yukarıda yazdığım adreslerden, yaklaşık 80 siteden kendi blog'umu pingledim. Blog'unuzu ne kadar çok siteden pinglerseniz, google blog'unuzu indexlediğinde aramalarda o kadar önde yer alcaksınız demektir. Size tavsiye haftada en az bir defa Blog'unuzu pingleyin.

Kolay gelsin :)


06:06 Edit This 0 Comments »

Backlink, Pagerank, Arama Motorlarında Üst Sıralara Çıkmak

Hepimizin isteği ve hahali "arama motorlarında üst sıralara çıkmak!"
Peki bunun için ne yapmak lazım?

Arama motorlarının birinci mantığı şudur: Bir siteye başka bir site link veriyorsa demek ki bu site iyi bir sitedir, site kötüyse zaten kimse link vermez.

Pagerank, adından anlaşılacağı üzere sayfa reytingidir.Yani sitenizin popülerliğidir. Pagerank ne kadar yüksek olursa arama motorlarının sitenize verdiği önem o derece artacak ve sizi üst sıralara çıkaracaktır.Yani Pagarank = Hit tarzında bir denklem kurabiliriz.

Pagerank'inmizin artması içinde en önemli unsur da Backlink'tir.

Backlink, sitenize verilen linklerdir.

Dikkat edin sitenize dedim.Siteniz herhangi bir toplist veya siteye eklendiği zaman google arama motorlarında link:www.siteadi.com şeklinde arattığınızda karşınıza çıkan listelerin çok olması sizin backlinkinizin fazla olduğu anlamına gelir.

Ancak kuru kuru link olması değilde, sitenizle alakalı sitelerde link olması daha önemlidir.

Bu nedenle siteniz ile bağlantılı olan sitelerde linkiniz olmasına dikkat edin.Örnek verecek olursak:

Web tasarımla ile ilgili bir siteniz varsa, kadınlarla ilgili bir sitede sizin linkiniz olmasının pek bir faydası olmaz.

Pr'ı ( PageRank ) yüksek olan sitelerden link almak daha faydalıdır. Örneğin Pr 0 olan sitelerden 100 linkiniz olacağına Pr 4 olan siteden 1 link almanız daha iyidir.

Bunuda şu örnekle açıklayabiliriz:

"webmaster" kelimesini google'da arattığımız zaman sitemiz 20. sırada çıkıyor.İlk sıralardaki sitelerde linkimiz olduğu zaman, bizim sıralamamız yükselecek, muhtemelen ilk 10'da olacaktır.


Backlinkinizin fazla olması demek, PageRank'ınızın artması demek, PageRank'ınızın artması demekte arama motorlarında üst sıralarda yer almız demektir.

Bu konuda tek dikkat edilmesi gerekn konu ise yavaş yavaş backlinkler edinmektir.Birden backlink'ımız artarsa google amca bu işten şüpheleniyor ve sitemizi banlayabiliyor.


HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle