06:36 Edit This 0 Comments »

Bloglardan Para Kazanmak

Bundan 2 yıl önce “blog” kelimesinin tam olarak ne anlama gelidiğini bile bilmiyordum. Tek bildiğim, bloglarda birçok insanın yazılar yazıp insanlara bilgiler verdiğiydi.

Son bir kaç yıldır, bloglar, internet kullanıcılarının bilgi almak için danıştıkları önemli kaynaklar haline dönüştü. Hal böyle olunca, benim gibi internet pazarlamacılarının sattıkları ürün veya servislerin promosyonlarını yapabilmeleri için bloglar vazgeçilmez bir hale dönüştü.

Peki, bir blogların bu denli popüler olmasının sebebi neydi? İlk olarak, blogların ücretsiz ve kullanımı kolay olması, popülerliklerinin en önemli nedenidir. Dünya’daki, en çok ziyaret edilen blog hostu Blogger.com’da, hergün yüzlerce yeni blog indekslenmektedir. Bugün, herhangi bir konuda bilgisi olan, veya sattığı ürünün internette promosyonunu yapmak isteyen herhangi biri kolaylıkla bir blog yazabilir.

Blogların bu kadar popüler olmasının diğer bir nedeni ise, web sitesi yapmayı bilmeyen ancak satacak ürünü olan birisinin, hiç html kodlarıyla uğraşmadan promosyonunu yapabilmesidir. Ayrıca, eğer bir web siteniz varsa ve yeterli ziyaretçi alamıyorsanız, bloglarda web sitenizin reklamını yapabilirsiniz.

Eğer, ürününüzün promosyonunu yapmak istiyorsanız, bloglar başlamak için en kolay yerlerden biridir. Blogger.com gibi bir hosta üyeliğinizi yapın, kullanmak istediğiniz şablonu seçin ve ürününüzün reklamını yapmaya başlayın. Ayrıca, bloglara, Google Adsense den almış olduğunuz linki yerleştirebilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz.

Eğer yeterli derecede yaratıcı iseniz, bu kolay ve bedava metodu kullanarak çok hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Bloglardan nasıl para kazanılacağı ve bu kazancın nasıl kat ve kat arttıralacağı ile ilgili profesyonel bir yardım almak istiyorsanız Kazanç Sistemi nı ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

Kazanç Sistemi , başarılı bir blogger olan Çağatay Berker tarafından uzun süren çalışmalar sonucu ortaya çıkmış son derece başarılı bir üründür. Bu ürün sayesinde ücretsiz blogları kullanarak ayda binlerce dolar kazanabilirsiniz.


0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle