15:36 Edit This 0 Comments »

CLİXSENSE NEDİR, NASIL ÇALIŞIR, PÜF NOKTALARI

Merhabalar; internette para kazanma takipçileri.

PTC tıklama başı ödeme yapan sitelerden biri olan clixsense’den bahsedeğim bugün.Öncelikle Clixsense son derece güvenilir ve ödemelerini düzgün yapan bir PTC sitesi.

ClixSense sitesi orjinal scripti ile özgün tasarıma sahip bir site.Minimum ödeme alt limitinin 10 dolar olması gözünüzü korkutmasın,çünkü sitenin işleyişini görünce bu rakama kolayca ulaşacağınızı göreceksiniz.Site tıklama başına 0.01 gibi bir oran vermekle birlikte,bizi günde 4-5 reklam ile sınırlandırmıyor.Yani sitede ne kadar vakit geçirirseniz o kadar çok kazanabilirsiniz,günde 35-45 cent kazanmanız mümkün.Clicsense Dünya çapında tanınmış bir site olduğu için,ödemelerinde aksama olması gibi bir sorun söz konusu değil.Site 2007′den beri hizmet veren meşhur sitelerden biri.

Clicsense’ de yüksek kazanç elde etmeyi düşünüyorsanız mutlaka üyeliğinizi upgrade yapıp premium üye olmalısınız.Premium üyeler zincirleme 8. basamağa kadar kazanmaktadırlar.Sizinrefinizden üye olan üyelerin premium olmaları durumunda 2 referansın referansının üye olması durumunda 1 dolar olmak üzere 8. basamağa kadar giden ucu açık bir kazanç sistemi.Premium ücreti öyle diğer siteler gibi yüksek meblağlar’ da değil sadece 15 dolar yıllık.Siteyi çok iyi inceledim,Dünyada çok tutulan sağlam bir site PTC sitelerinden para kazanmak isteyenler için bulunmaz bir kazanç sistemi.

ÜYE OL

0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle