00:58 Edit This 0 Comments »

7 Adımda İnternetten Para Kazanmak; 3.Adım


Website ve Bloglar

website, blog, affiliate network, affiliate link, affiliate pazarlama, landing sayfalar, website kurmak, affiliate website, website kurucular, websihirbazı, parababası, internetten para kazanma uzmanı, affiliate pazarlama uzmanı,trafik, ziyaretçi, çağatay berker, blog bilimiBir önceki yazıda hatırlaycağınız gibi affiliate networktarafından bize özel olarak verilen affiliate linkimize potansiyel müşterilerden oluşan trafik yani ziyaretçi çekmenin ne kadar önemli olduğunudan ve bunu yapmak için bir kaç metoddan bahsetmiştim. Bahsetmiş olduğum metodlardan bir tanesi “landing sayfalar”dı. Bu yazıda, landing sayfalardan en önemli ikisi olan websiteler veblogları inceleyeceğiz.

Affiliate pazarlama için tasarlanmış, kaliteli bir website kurmak bir çok kişi için çok zor olabilir, özellikle web dizaynı ve programlama hakkında hiç bilgisi olmayanlar için bu iş gerçekten kabus gibidir. Fakat, eğer affiliate pazarlamaya yönelik kaliteli bir web sitesi kurmayı biliyorsanız, maça 2-0 önde başlıyorsunuz demektir.

Bir website sahibi olmak, affiliate pazarlama işinde size çok avantajlar sağlayacaktır. İlk olarak, bir web site sahibi olmak sizi daha profesyonel gösterecektir. Eğer gerçekten içeriği kuvvetli, profesyonel dizayn edilmiş bir web siteniz varsa, arama motorlarında üst sıralara çıkarak affiliate linkiniz için gerekli trafiği sağlamanız çok kolaydır.

Ancak, web site sahibi olmamak veya affiliate pazarlamaya uygun olarak tasarlanmamış olan bir websitesi ile affiliate linkinize ihtiyacınız olan trafiği sağlayamaz, dolayısıyla para kazanamazsınız. Peki böyle bir durumda ne yapmalı? Programlama dili ve tasarım bilmiyorsanız ve web dizaynı yapan şirketlere verecek yüzlerce dolarınız yoksa ancak bu işi tam olarak profesyonel olarak yapmak istiyorsanız, yapmanız gerek tek şey gerçek bir affiliate websitesi kuracak bir website kurucu ya sahip olmaktır.

Piyasada bir sürü hazır websitesi kurucu programlar vardır. Ancak bu programların çoğu affiliate pazarlama için özel olarak hazırlanmış programlar değildir ve kullanımı gerçekten çok zordur. Bu konuda benim size iki tane tavsiyem olacak. Bunlardan ilki tamamen affiliate pazarlama web sitesi kurma üzerine uzmanlaşmış bir program olan “Web Sihirbazı” dir. Bu programın kullanımı son derece kolay olup hiç bir programlama yada başka bilgi gerektirmez. Program, size affiliate pazarlama için gerekli olan her türlü web aracını sağlar. Tavsiye edeceğim diğer program ise “ParaBabası” isimli kazanç programının kullanıcılarına bedava verdiği affiliate pazarlamaya yönelik olarak hazırlanmış web sitesidir (ParaBabası ile ilgili detaylı analize buradan ulaşabilirsiniz). Bu hazır affiliate pazarlama web sitesi için ParaBabası sadece hosting ücreti istemektedir.

Bir blog sahibi olmak ta affiliate linkinize trafik göndermek adına ciddi bir etkiye sahiptir. Hatta birçok internetten para kazanma uzmanına göre; iyi hazırlanmış bir blog, şehrin en önemli alış-veriş merkezinde dükkan sahibi olmak kadar kazançlıdır. Blogların en büyük avantajı şüphesiz bedava olması ve kullanımının son derece kolay olmasıdır. Dünyada bir çok affiliate pazarlama uzmanı, kendi blogunu tam bir para makinesine çevirmiştir. Bloglardan yüzbinlerce dolar kazanmak için geliştirilmiş bir çok taktik mevcuttur. Burda size blogunuzu bir para makinesine dönüştürmenizi sağlayabilecek taktiklerle dolu bir blog kılavuzu olan, başarılı bir blogger olan Çağatay Berker tarafından hazırlanmış “Blog Bilimi” isimli kazanç programına sahip olmanızı öneriyorum. Blog Bilimi, piyasadaki birçok kazanç programından farklı olarak, sadece bloglardan para kazanmak üzerine hazırlanmıştır. (Blog Bilimi’ne buradan ulaşabilirsiniz)

0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle