01:02 Edit This 0 Comments »

7 Adımda İnternetten Para Kazanmak; 5.Adım


eBay ve GittiGdiyor’dan Para Kazanmak

ebaydan para kazanmak, gittigidiyordan para kazanmak, internetten para kazanmak, affiliate pazarlama, ebay affiliate program, satış ortaklığı, build a niche store, online mağaza, drop shipping, drop shipping nedir?, drop shipping kursu, toptancı, tedarikçieBay.com, hemen hemen tüm dünyada servis veren bir açık arttırma sitesidir. Ülkemizde direkt olarak eBay.com’un websitesi olmamakla birlikte, şirket Türkiye pazarına GittiGidiyor.com’ u satın alarak girmiştir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkeleri internetten yaptıkları alış-verişin büyük kısmını eBay.com üzerinden gerçekleştirmektedir. Yani bu ülkelerde eBay.com bir fenomen haline gelmiştir.

Hal böyle olunca bir çok internet pazarlama uzmanı eBay.com’dan sonuna kadar yararlanmaktadır. Hergün milyarlarca kişinin ziyaret ettiği ve milyonlarca satışın gerçekleştiği bu pazaryeri, internetten para kazanmakisteyenlerin sonuna kadar yararlanması gereken bir nimettir.

Bunlardan birincisi eBay.com’un affilliate pazarlama ile internetten para kazanmak isteyen internet kullanıcılarına sunmuş olduğu “eBay Affiliate Program”dır. eBay.com’un affiliate programından yararlanmak normal affiliate pazarlamadan biraz farklı olsada temelde yatan felsefe aynıdır. eBay.com, satış ortaklarına kaliteli ziyaretçi göndermesine karşılık komisyon ödemektedir. Burada kaliteli ziyaretçiden kastımız; ürün satın alan veya satın alma ihtimali olan demektir.


0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle