01:03 Edit This 0 Comments »

7 Adımda İnternetten Para Kazanmak; 6.Adım


FaceBook’tan Para Kazanmak

facebooktan para kazanmak, affiliate link, facebook para rehberi, internetten para kazanmakEvet yanlış okumadınız. Bu yazıda FaceBook’tan nasıl para kazanacağınızdan bahsedeceğim.

İçinizde bu yazıyı okuyanların bir çoğunun aklına FaceBook’un sadece arkadaş bulmak ve sosyalleşmek için kullanıldığını düşünenler olabilir. Ama bu kesinlikle doğru değildir. FaceBook gibi sosyal ağlar tamamen pazarlama websiteleridir..!

FaceBook’ta arkadaşlarınızı ararken karşınıza kaç tane ünlü markanın reklamı, sanatçı profili veya siyasetçilerin kampanyası çıkıyor? Cevap: çok fazla

Neden? Çünkü bu websiteler en iyi pazaryerleridir..

Peki bu sizin affiliate linklerinizide pazarlayabileceğiniz anlamına gelirmi? Kesinlike evet.

Eğer satacak bir ürününüz yada trafik sağlamanız gereken bir affiliate linkiniz varsa bunun en iyi nerde yapabilirsiniz? Tabiki FaceBook’ta.

Peki nasıl? Düşününki dövme ile ilgili bir e-kitap satıyorsunuz. Bunu en iyi pazarlama yeri FaceBook’ ta kuracağınız veya daha önce kurulmuş olan dövme ile ilgili bir gruptur. Bu grubun üyelerine sattığınız kitaptan bahsedip, kitaba ulaşabilmeleri için gereken affiliate linkini verdiğiniz takdirde çok yüksek bir oranda geri dönüş almanız son derece mümkündür.

Eğer kalıpların dışında düşünmeye hazırsanız, bu siteleri kullanarak hedef kişilere ulaşmak için bir çok taktik bulabilirsiniz.

Her konuda olduğu gibi bu konudada eğer gerçek bir profesyonel yardıma ihtiyacınız varsa, size tavsiye edeceğim en iyi yardımcı kesinlikle “FaceBook Para Rehberi” dir. FaceBook Para Rehberi, en basit seviyeden başlayarak size FaceBook’tan para kazanmanın tüm inceliklerini öğreten bir kazanç programıdır.

FaceBook’tan para kazanmak ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle