14:37 Edit This 0 Comments »
Google backlink; google’ın sıramalarda kullandığı kriterlerden sadece bir tanesidir. Geriye dönük bağlantılar anlamındadır.

Backlink alarak web sitenizin pagerank değerini yükseltebilirsiniz.

Nasıl Backlink Alabbiliriz?

1)
Sitenizi kaliteli ve pr değeri yüksek dizinlere ekleyebilirsiniz.Bilindiği üzere çok kaliteli ve google'ın sevdiği dizinler var.

Sitenizi pr değeri yüksek bir dizine eklerseniz hem pr değeriniz yükselebilir hem de google bot sitenizi daha sık gezmeye başlar ve sitenizdeki yazılarınız vs.. tez indexlenir.

2) Dofollow bloglara sitenizi ekleyebilirsiniz. Dofollow blog'lara genellikle yorum şeklinde yazılar eklenir ve bu yorumların içine link kodu eklenerek doğal backlink alınır. Ama dofollow bloglara eklenen her yorum onaylanmıyor ve de bazı yorumlar bir süre geçtikten sonra siliniyor. Dofollow blog'ta dikkat edilmesi gereken 1-2 husus vardır.Bunlar ; dofollow blogun çıkış sayısının fazla olmaması ve de ' nofollow' olmaması..

3)
Link değişimi yaparak backlink kazanabilirsiniz. Yalnız tavsiye ettiğimiz link değişim metodu çapraz link değişimidir. Link değişimleri oldukça fazla yapılamaktadır. Tabi herşeyin fazlası zarar.Özellikle siteniz yeni ise fazla link değişimi yapmak sizi sandboxa filtreye sokabilir.Yani google yeni açtığınız siteyi spam olarak görebilir. Bu yüzden yeni açtığınız sitede fazla link değişimi yapmayınız.

4) Sitenizin linkini pr değeri yüksek forumlara üye olarak profilinizdeki imzaya ekleyebilirsiniz.

5) Sitenize her zaman alıntı olmayan
tamamen kendi ürününüz olan ve de içeriği kaliteli olan yazılar girin.BBu şekilde sitenize giren ziyaretçi bu yazıyı beğenerek kendi blogunda yayımlar ve de yazının altına sizin sitenizin kaynak adresini verir.

6) Kendi sitenizin içeriği ile alakalı link sayın alabilirsiniz.

0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle