12:31 Edit This 0 Comments »

internetten para kazanmakinternetten para kazanmak konusu gerçekten dipsiz kuyu gibi. Dedik ya internet hayatın kendisi gibidir diye , bu açıdan bakıldığında para kazanmak nasıl gerçek hayatımızda kolay değilse bu ortamda da o kadar kolay değil. Ancak Bazı açılardan çok çekici taraflarının olduğu da bir gerçek. internetten para kazanma nın en çekici tarafı bana göre evinizde veya nerede isterseniz orada çalışıyor olmanız ve kimsenin boyunduruğu altında olmamanız.

İnternetten para kazanmak, kendi işini yapıyor ve kendi kararlarını veriyor olmak. Kısaca iş konusunda özgür olmak hoş bir duygu. Bir de sınırsız olanaklar eklenince çok da eğlenceli.

Gel gelelim birde madalyonun öbür yüzü var. Dünyada rekabetin en güçlü olduğu alan herhalde internet ortamıdır ve bu internetten para kazanmak konusunda ciddi uğraş vermeniz gerektiği anlamına gelir. Donanımlı ve bilgili olmak zorundasınız , sürekli araştırmak ve öğrenmek nefes almak gibi sürekli olmalı , rekabetçi , yeteri kadar hırslı ve inatçı olmak bir zorunluluk.

“Hırs bir yelkenliyi yürüten rüzgara benzetilebilir , azı tekneyi bir yere götürmez , çoğu ise tekneyi devirir.”

Zor gibi gözüküyor ne dersiniz , ancak işin birde şu tarafından bakılabilir. Hayatta başarı için zaten bunlar gerekli değil mi? Bir düşünün yıllarca okuyup ÖSS sınavına giren , buradan çok büyük olasılıkla istediği bölümü bulamayan , dört senenin sonunda tekrar tekrar KPSS sınavlarına giren ve torpili varsa 1000-2000 TL maaşla iş bulan bir kişinin işi daha mı kolay?

Bu sayfaları okuduğunuza göre zaten bunların farkındasınız. Ancak, internetten para kazanmak konusunda nerede başlayacağınızı bilemiyorsunuz.

Hatta internetten para kazanmak kafanızda tam olarak şekillenemior, çünkü orada somut bir şey yok.


Bu sayfalarda olabildiğince bunu somutlaştırmaya çalışacağım ayrıca ülkemizde internetten para kazanmak deyince insanlar kısa yoldan para kazanmak veya kolay para gibi şeyler anlıyorlar. Bu algılamada bir miktar haklılık payı olmakla birlikte bir iş olarak bakıldığında bu durumun böyle olmadığını da göstermeye çalışacağım.

İnternetten para kazanma konusunda eğer İngilizceniz var ise avantajınız ve seçenekleriniz oldukça fazla.Neredeyse sınırsız kaynak ve bolca materyal var , ancak İngilizce bilmiyorsanız internetin ülkemizde de gelişmesiyle birlikte size önerebileceğim Türkçe bir ürün var.

GooMass adındaki bu ürün başta Google arama motoru olmak üzere ve sosyal alanları (facebook, Twitter, gibi) kullanarak internetten nasıl trafik ve internetten para kazanmak konusunu açıklıyor. Gelişmiş reklam teknikleri ve internet üzerinden dijital ürünlerin nasıl doğru seçilip pazarlanabileceğini öğreten , kanımca ülkemizdeki en kapsamlı kaynak. Resimli ve videolu anlatımlarıyla sıradan bir internet kullanıcısının rahatlıkla kavrayabileceği internetten para kazanmak , internet reklamcılığı ve pazarlama konularını kapsayan bir çalışma. Resmi sitesi gayet açıklayıcı olarak hazırlanmış , içeriğini ve sesli kayıtları dinlemenizi tavsiye ederim. Yabancı kaynaklı benzer ürünlerle karşılaştırdığımda içeriği etik , çok tatmin edici ve internetten para kazanmak konusunda birçok kaynak detaylı olarak ele alınmış .


0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle