06:47 Edit This 0 Comments »

Google Analytics ile sitenize gelenleri takip edin...

Etiketler: Doğrudan trafik, google analytics, web site ziyaret, ziyaretçi, trafik kaynağı.

Ziyaretçisi olmayan sitenin var olmasının bir anlamı var mıdır? Elbette hayır! Bu yüzden web site sahipleri ve blog yazarlarının en çok istediği şey daha çok ziyaretçidir. Bu ziyaretçilerin bir kısmı takipçiye dönüşürler, bazıları sadece müşteri olurlar, bazıları da şöyle bir arkadaşa bakıp çıkarlar! Sitenize gelen trafiği artırmanın yollarından biri de Google Analytics ile sitenizin nabzını tutmak ve trafiğin kaynağını ölçüp zayıf dar yolları genişletmektir.

14:51 Edit This 0 Comments »

Paypal

Paypal internet üzerinden alışveriş yapmamızı, para transfer etmemizi, para almamızı sağlayan dünyanın en güvenilir sanal bankacılık sistemidir. Paypal dünyanın birçok ülkesinde, bir çok banka ile işlem yapmaktadır. Yakın zamana kadar Türk bankalarla işlem yapmamasına rağmen artık Türkler 'ide potansiyel müşterileri arasına almıştır. Bununla yetinmeyip sitesine Türkçe dil desteği de koymuştur.

Paypal'a üyelikte çok kolay. www.paypal.com/tr adresinden Paypal'ın Türkçe ana sayfasına ulaşbilirsiniz. Üye ol linkine tıklayıp formu doldurduktan sonra üyesiniz. Artık tamamen Türkçe olduğu için ayrıntıya girmiyorum. Sadece üye ol dedikten sonra çıkan sayfada kişisel, premier ve ticari olarak 3 seçenek çıkıcak. Paypal'ı hangi amaçla kullanıcaksanız onu seçin. Eğer sadece alışveriş ve PTC siteleri gibi sistemlerde kullanacaksanız kişiseli seçin. Çünkü diğer seçeneklerde pek çok kesinti olacak. Kredi kartı numarınızı isterseniz hesabı oluşturduktan sonra girebilirsiniz.

Paypal'a üye olduktan sonra alışverişlerinizde ve para transferlerinde sadece üye olduğunuz e-posta adresini kullanacaksınız. Dolayısıyla kredi kartı numaranızı başka hiç bir yere vermemiş olacaksınız. Yaptığınız işlemde para Paypal hesabından çekilip Paypal hesabına yatırılacak. Siz Paypaldaki hesabınıza kredi kartından istediğiniz miktarı aktarıp geri çekebilirsiniz.

Şimdilik Türk bankaları Paypal'a alışık olmadığı için paranızı kredi kartı üzerinden çekebilirsiniz. Çek olarak ödeme isterseniz gittiğiniz bankadakiler "bu ne" deyip ödeme yapmayacaklardır. Buna dikkat etmelisiniz. Parayı hiç alamamaktansa biraz kesintili olarak kredi kartından nakit avans çekmek daha rahat bir seçenek bence.

Ayrıca her ne kadar Paypal bulabileceğiniz en güvenilir sistem olsada şifrenizi girerken e-posta şifrenizle aynı şifreyi girmemeye dikkat edin. Ne olur ne olmaz!

13:20 Edit This 0 Comments »
Siteniz Kelime Bazında Google da Kaçıncı Sırada?


Siteniz Google da kaçıncı sırada diye mutlaka merak etmişsinizdir. Şimdi vereceğim site tam size göre. Sitenizin herhangi bir kelimeye göre kaçıncı sırada olduğunu gösteriyor. Siteniz en fazla ilk aranan 500 site arasındaysa sıranızı görebiliyorsunuz. Kullanışlı bir site.

Sitenin adı googlepositionfinder.






01:48 Edit This 0 Comments »

Affiliate Marketing Nedir?

Etiketler: Affiliate Marketing, Satış Ortaklığı,

Affiliate Marketing terimi Türkçeye Satış Ortaklığı olarak çevrilebilir. Aslında bu sistem temelinde dünyadaki en eski mesleklerden birisidir. En basit tabiriyle komisyonculuk olarak düşünebilirsiniz. Bir başkasının ürününü satarsınız ve bundan komisyonunuzu alırsınız. İşte Affiliate Marketing bu işin internet üzerinden yapılmasına denir. Son yıllarda internet ticaretinde en çok prim yapan sistemlerden birisidir. Böyle olması da son derece doğaldır çünkü bu sistem isteyen herkese internet üzerinden aracı herhangi bir kuruluş veya şirket olmadan gelir kazanma fırsatları sunarken ürün ya da hizmet sahiplerine de büyük kazançlar ve avantajlar sağlamaktadır. Peki nedir bu sistemin mantığı, ne gibi getirileri vardır, riskleri nelerdir gelin bunları inceleyelim biraz. Affiliate Marketing sistemi aslında internetin dünyayı ne kadar küçülttüğünün en güzel örneklerinden birisidir. Bu sistem sayesinde evinizde oturduğunuz yerden Japonyada tanımadığınız birine güzel bir kol saati satabilirsiniz ya da Moskovadaki birisine ihtiyacı olan grafik programının satışını yapabilirsiniz. Bu noktada herkesin aklına aynı soru geliyor sanırım. Sattığınız ürünü almak isteyen bu insanları nasıl bulacağım? İşin eğlenceli kısmı da burada başlıyor zaten. Siz onları bulmayacaksınız onlar sizi bulacak. Peki bu nasıl olacak? Cevabı basit Google ve diğer arama motorları yardımı ve tabi ki affiliate marketing sistemiyle çalışan bir internet sitesi yardımıyla.

Bu Konuda Bilgi Almak İsterseniz : www.kazanc-sistemi.com

01:46 Edit This 0 Comments »

İnternetten para kazanmanın yolları neler?

Mail Okuyarak 1 Yılda Para Kazanmak mı ?
Reklam İzleyerek 8 Ayda Para Kazanmak mı?
Benzer Yöntemleri Yaparak 5 TL Kazanmak mı?

Yoksa Adam Akıllı Satış Ortaklığı ( Affiliate Marketing ) Uğraşıp Ayda 500 $ ve Üzeri Para Kazanmak mı ?internet üzerinden para kazanmanın yolları aslında zor değil !

Sanırım Hepimiz Ne İstediğimizi Biliyoruz Fakat Öncelikle Önyargılarımızdan Kurtulmalı , Emek Vererek İstikrarlı Bir Çalışmaya Girmeliyiz.Sisteme Girip Biraz Gayret Gösterdikten Sonra Aslında Ne Kadar Kolay Bir İş Olduğunu Anlayacaksınız.

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle