14:41 Edit This 0 Comments »

İnternet pazarlamacılığında satış ürünleri



Birincisi fiziksel yani kullanım araç ve gereçleri. Bu ürünler için birkaç gün beklemek ve kargo ile haşır neşir olmak var, ayrıca ürünü beğenmeme veya bozuk, kırık çıkma ihtimali de cabası. Ha bir de iade için yine kargoyla haşır neşir olmak var.



İkincisi dijital ürünler, yani o ürünü aldığınız zaman mail adresinize gelen bir web sitesi linkinden, aldığınız ürünü indiriyorsunuz. Ne bekleme derdi var ne de kargo veya postayla uğraşma derdi. Bu ürünler kişisel gelişim, ek gelir, ek iş imkanı sunan para kazanma tüyoları üzerine ürünler, eğlence, hobi gibi çeşitli konularda olabiliyor.

Ben bu sitede bazı ürünler sergiliyorum. Bunlar dijital ürünler, yani bilgisayarınıza indirip kullanacağınız hobi, kişisel gelişim ve para kazanma tüyoları sunan ürünler. Bu ürünlere diğer sayfalardan ulaşabilrsiniz. İlgili yerlere tıkladığınızda ayrıntılı bilgi ve satış sayfası bulunan ürün sitelerine yönleniyorsunuz. Özelliklerini inceleyip size yarar sağlayıp sağlamayacağına karar verdikten sonra satın alıp almamak sizin elinizde.



Birşeylerle uğraşıp didinene her zaman yol açıktır, ama oturduğu yerde birşeyler olsun diye bekleyene kimse bedavadan ekmek vermez yani “Ne kaa ekmek, o kaa köfte” bilader.

Şimdiden vereceğiniz emek için BAŞARILAR

0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle