05:13 Edit This 0 Comments »

Sosyal Ağlar ve Satış Ortaklığı


Etiketler: evden çalış, facebook, internet para, make money from social networks, netten kazanç, netten para kazanma, online kazan, online para, para kazanma, part time işler, satış ortaklığı, satış ortaklığından para kazanma, sosyal ağlardan para kazanma, twitter


Özellikle kullanıcı sayısı 10 milyonları bulan facebook ve diğer sosyal paylaşım ağlarının taşıdığı kazanç potansiyeline önceki yazılarımızda değinmiştik. Pazarlamada strateji üretirken temel amaç ulaşabileceğiniz müşteri sayısıdır. Pazarlama yeteneğinizin satışa dönüşmesi için ulaştığınız insan sayısı önemlidir.


Sosyal paylaşım ağları “arkadaş” edinmenize ve tüm arkadaşlarınıza tek bir yerden ulaşmanıza olanak sağlar. Bu önemlidir çünkü arkadaş statüsünde ki kişiler sizin potansiyel müşterileriniz. O zaman daha fazla arkadaş daha fazla kazanç demek. Sosyal ağlar ve satış ortaklığının entegresi ile para kazanmak için birinci adım e-sosyalleşmek !


Bugün 2000 arkadaşı bulunan profiller satış ortaklığından günlük ortalama 100 dolar kazanabiliyor. Yapmanız gereken iyi bir firmanın veya birkaç firmanın satış ortaklığı programına dahil olmak ve profilinizde ürün veya hizmetlerini tanıtarak satışa aracılık etmek.


0 yorum:

HitYolu Dizin Otomatik Backlink online hits Sitene Ekle